Genvex ventilation – et ventilationsanlæg der holder på varmen

Installation af Genvex-ventilationsanlæg for private husejere

Med Genvex ventilation har du mulighed for at få et bedre indeklima i din bolig, samtidig med at du kan spare penge. Hos Bornholms Agro i Hasle hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rigtige anlæg til lige netop din bolig og med den efterfølgende installation. Vi arbejder hovedsageligt for private husejere, og vi kører ud til opgaver på hele Bornholm.

Med det helt rigtige ventilationsanlæg undgår du husstøvmider, råd og skimmelsvamp, og i stedet kan du nyde godt af et behageligt og sundt indeklima.

5 gode grunde til at investere i Genvex ventilation

Genvex er en dansk virksomhed med speciale inden for ventilation og ventilationsanlæg. Deres anlæg er populære, og det er der flere gode grunde til. Virksomheden har blandt andet over 40 års erfaring inden for udvikling og produktion af deres ventilationsanlæg, som alle bliver udviklet og produceret på deres egen fabrik i Haderslev. Der er således tale om et gennemarbejdet dansk produkt i højeste kvalitet.

​Der er især følgende 5 gode grunde til, at du lige netop bør vælge at investere i Genvex ventilation:

  1. Du kan altid sikre dig, at du har et behageligt indeklima
  2. ​Ventilationsanlægget ventilerer alle rum i boligen på samme tid
  3. Anlægget genanvender varmen i din bolig med en meget høj varmegenvindingsgrad – åbner du i stedet for vinduerne, vil varmen gå bort
  4. Genvex ventilation har de bedste energiklasser
  5. Anlæggene er ekstremt energioptimerede

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at investere i Genvex ventilation, har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller produkter, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et skræddersyet tilbud på lige netop det ventilationsanlæg, der passer bedst til din bolig? Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi har 33 års erfaring inden for vores fag, og vi er blandt andet specialister inden for Genvex ventilationsanlæg. Vi tilbyder udelukkende produkter af højeste kvalitet, og vi leverer altid en pålidelig service, der er til at regne med.

Kontakt

Bornholms Agro​

CVR: 44229269

Borrelyngvej 7c, 3790 Hasle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 56 96 51 49

E-mail: info@bh-agro.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

+45 56 96 51 49

Copyright © 2021 Bornholms Agro. Alle rettigheder forbeholdes.