Installation og salg af luft til vand varmepumpe

Få den helt rigtige varmepumpe til dit hjem og dine behov

Hvis du er på udkig efter en luft til vand varmepumpe til at erstatte din gamle varmeløsning, så kan du med fordel opsøge professionel og faglig rådgivning i forhold til dit valg af varmepumpe. Der er nemlig mange løsninger på markedet, og hver varmepumpe egner sig bedst til forskellige former for boliger – alt afhængigt af den enkeltes krav og behov.

Hos Bornholms Agro har vi mange års erfaring med installation og vedligeholdelse af luft til vand varmepumper. Så hvis du er bosat på Bornholm og mangler vores hjælp, så tøv endelig ikke med at kontakte os. vi kommer gerne ud og gennemgår huset fra kælder til kvist, vi er sikre på at du får den rette varmepumpe til dit behov.

Autoriseret servicepartner for Vølund varmepumper

Vi udarbejder den lovpligtige energiberegning der SKAL udarbejdes ved ethvert salg af en luft til vand varmepumpe. Denne giver dig et godt overblik over, hvad du kan forvente at bruge af strøm på opvarmning af din bolig med en varmepumpe fra Vølund​

Vi har siden 2001 monteret kvalitetsvarmepumper fra Vølund varmeteknik, og som autoriseret servicepartner for Vølund på Bornholm kan vi altid yde den rette support, hvis uheldet skulle være ude. Derudover har vi et servicelager med alle deres vigtige reservedele, så vi lynhurtigt kan løse et hvert problem.

Vølund er utvivlsomt et af markedets bedste og mest erfarne producenter af luft til vand varmepumper, og de sætter en stor indsats i et lydsvagt og samtidig topeffektivt anlæg.

Kontakt os for et tilbud på en luft til vand varmepumpe

Vil du have et godt tilbud en luft til vand varmepumpe med installation og service med i aftalen, så skal du endelig bare ringe eller skrive til os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.​

Kontakt

Bornholms Agro​

CVR: 44229269

Borrelyngvej 7c, 3790 Hasle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 56 96 51 49

E-mail: info@bh-agro.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

+45 56 96 51 49

Copyright © 2021 Bornholms Agro. Alle rettigheder forbeholdes.