Ventilationsanlæg der sikrer din bolig den rette ventilation

Få et godt indeklima i dit hjem

Et godt indeklima i hjemmet er et spørgsmål om både trivsel og sundhed. Dette kan vi hos Bornholms Agro sikre dig og din familie. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med et mekanisk ventilationsanlæg for at sikre en tilstrækkelig udskiftning af luften og dermed også et godt indeklima.

Vi har blandt andet specialiserede os inden for installation af ventilationsløsninger og varmepumper, og vi arbejder for kunder på hele Bornholm.

Et ventilationsanlæg der sikrer dig filtreret, frisk og ren luft

Et dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer til skade for både helbredet og boligen. Ved installation af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, hvilket er til stor glæde og gavn for alle involverede parter.​

Sådan kan vi hjælpe dig

Hos Bornholms Agro klarer vi opgaver for både private boligejere og for forskellige typer erhvervskunder. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, og vi garanterer for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.

Vi monterer, renser og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og kompetencer, priser eller valg af ventilationsanlæg, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål. Det gælder naturligvis også, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop din bolig eller din virksomhed, så du kan få frisk og ren luft og dermed også et sundt indeklima, der er rart at opholde sig i.​

Kontakt

Bornholms Agro​

CVR: 44229269

Borrelyngvej 7c, 3790 Hasle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 56 96 51 49

E-mail: info@bh-agro.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

+45 56 96 51 49

Copyright © 2021 Bornholms Agro. Alle rettigheder forbeholdes.