Jordvarme – en energivenlig varmekilde

Få installeret et jordvarmeanlæg hos professionelle

Er det tid til at skifte oliefyret ud med en mere energivenlig opvarmningsform? Så er jordvarme en oplagt mulighed. Det er ikke bare en af de mest energivenlige og energieffektive varmekilder, du kan komme i nærheden af – det er også en varmekilde, der vil skrue din varmeregning gevaldigt i bund.

Hos Bornholms Agro kan vi nedgrave dit kommende jordvarmeanlæg, så du kan få glæde af de mange fordele ved jordvarme. Med base i Hasle kommer vi ud til private husejere på hele Bornholm.

Derfor skal du vælge jordvarme

Der er mange fordele ved at vælge jordvarme som opvarmningsform til sit hjem. Først og fremmest er det en energirigtig og miljøvenlig opvarmningsform. Dernæst er det en yderst billig energiform, der kræver en lav grad af vedligeholdelse, når først en varmepumpe er installeret og slanger er gravet ned i haven. Endelig vil varmeregningen ikke afhænge af energiprisernes udvikling.

Det er ikke billigt at installere et jordvarmeanlæg – men det betaler sig i sidste ende, da et anlæg holder i mange år og vil kunne halvere din varmeregning. Både planeten og din pengepung vil altså takke dig for at vælge jordvarme.

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger et autoriseret varmepumpefirma til at klare installationen. Her kommer vi hos Bornholms Agro ind i billedet. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få en pris

Hvis du vil have mere om vores ydelser og priser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt

Bornholms Agro​

CVR: 11355099

Borrelyngvej 7c, 3790 Hasle

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 56 96 51 49

E-mail: info@bh-agro.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

+45 56 96 51 49

Copyright © 2021 Bornholms Agro. Alle rettigheder forbeholdes.